Over ons

Het familiebedrijf Ever Clean is al meer dan 25 jaar actief als adviseur en totaalleverancier in de wereld van onderhoudsproducten en papierwaren.

De missie van Ever Clean is het aanbieden van onderhoudsoplossingen met een optimale prijs- kwaliteitsverhouding die de hygiƫne in Uw zaak, bedrijf of instelling garanderen.

Ever Clean werd in 1984 opgericht door zaakvoerder Patrick Van Deputte. Dankzij een grote productenkennis, correcte leveringen en een service op maat voor elke klant wist Ever Clean uit te groeien tot een schoonmaakbegrip in de Westhoek.

Via een continue bijscholing staat Patrick Van Deputte en zijn team van dynamische medewerkers garant voor een optimale productenkennis . Als geregistreerd verkoper van Biociden is Ever Clean bovendien gemachtigd U alle ontsmettingsmiddelen aan te bieden om zodoende conform te blijven aan de h.a.c.c.p . wetgeving.


In 2004 werd de bestaande handelsinfrastructuur in Sint-Pieterskapelle vervangen door een modern complex. Dankzij de gunstige ligging op de scheidingslijn Kust - Hinterland en door de nabijheid van de E40 en het lokaal autowegennet garandeert Ever Clean reeds jarenlang een snelle en vlekkeloze service.

Ever Clean maakt er een punt van om een uitgebreid gamma aan te bieden bestaande uit producten van de meest gerenommeerde merken zoals Lotus Professional, Duni, Diversy, Procter & Gamble, Ecolab, Vileda, Unger, Vikan, Relavit, Kimberly-Clark,Tork ,Werner & Mertz, Satino, ... .

Ever Clean biedt U als non-food groothandelaar een ruim assortiment onderhoudsproducten, papierwaren en horecamaterialen. Ons cliƫnteel bestaat voornamelijk uit horecazaken, grootkeukens, scholen, openbare instellingen en bedrijven.

Ever Clean helpt U graag verder met Uw productkeuze, het inrichten van Uw sanitaire ruimte en het aankleden van Uw zaak. U verkrijgt van ons het gepaste advies, alle productinfo, technische fiche's en veiligheidsinformatiebladen. Tevens bieden wij U oplossingen voor doseersystemen en de installatie ervan.

Service en kwaliteit komen bij ons op de eerste plaats zodat wij optimaal kunnen voldoen aan de behoefte van U als klant. U kunt altijd rekenen op een klantvriendelijke bediening op maat en een snelle levering.

Ever Clean, groot geworden door klein te blijven!